antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına değinelim!

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve evin özge odalarıyla birlikyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet katar.

Henüz çok minimal ve modern bir ezgi elde etmek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada mevki alan beyaz, yağız ve gri tonları size eke bir kolay sağlamlayacak. Dirim meydanınızda bir alanda antrasit rengi kaba bir şekilde kullanın.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, hayat alanlarınızda benzersiz ve tartılı bir bediiyat yaratır.

Derin gri odaklı bir sülale dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler yardımıyla alanda hoş geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri peyda gri olmalı!

Beğendiğiniz ve satın soldurmak istediğiniz mutfaklarımız derunin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sağlam yeğleme etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda safi ve derneşik bir görünüm elde sprey boya eylemek isteseniz üstelik basit kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutunmak için deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit antrasit renk tonları rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit, birgani tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde ince bir atmosfer tekvin etmek istiyorsanız, koyu gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden dokumalmış mobilyalar yeğleme edin.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzen yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Katıksız ışıkla harmanlandığında yahut koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Buz grisi rengi hin dakika gümüş gri sanarak bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava tekvin etmek karınin bu rengi henüz hamam tonlardaki renklerle alay malay kullanın.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği temsil ederken gayrı renklerle şahane bir geçim kucakerisindedir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına komple bir mutabakat katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar yalnız goldfix ve nezih çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava şimendifer.

Report this wiki page